Hoofdsponsor

Complex geopend...
Sponsoren
Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Wedstrijden
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Maatschappelijk 
Sportieve partnership voor de Ronald McDonald Kindervallei

Hockey Vereniging Meerssen, een club die zich niet alleen ontwikkelt op sportief gebied maar ook haar verantwoordelijkheid neemt als het gaat om maatschappelijk verenigen
.

 

De Kindervallei, een sprookjesachtig vakantieverblijf voor kinderen met een lichamelijke of meervoudige beperking. Een prachtige accommodatie waar kinderen samen met hun ouders, broertjes en zusjes kunnen genieten van een welverdiende vakantie. 

Met trots kondigen beide partijen vanaf 1 januari 2014 een 3-jarige partnership aan! In deze partnership zal HVM acties organiseren waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan de Kindervallei. 

Vanuit de HVM visie en de maatschappelijke betrokkenheid van alle leden hoopt men de Kindervallei de komende 3 jaar te helpen hun doelen te realiseren.

Voor meer informatie over de kindervallei zie: www.ronaldmcdonaldkindervallei.nl
De Gezonde Sportkantine

Met een gezonder assortiment in het clubhuis wil HockeyVereniging Meerssen zijn leden en bezoekers stimuleren minder zout, zoet en vet te eten/drinken.HVM was een van de 13 pilot-verenigingen waarmee de KNHB aan de slag ging om dit initiatief later landelijk uit te rollen. 

In ons clubhuis is iedere week vers fruit te verkrijgen. Ook zijn er gezonde snacks, zoals snack a jacks, snelle jelle en rijstwafels toegevoegd aan het assortiment. 
De fruitverkoop bij HVM is door de KNHB als best practice gepubliceerd op hockeycorner.nl

Alcohol

Naast een gezond assortiment hoort ook een degelijk alcoholbeleid tot de aandachtspunten. Op zaterdag wordt bij HVM pas na 16.00 uur alcohol geschonken en moet je 18 jaar of ouder zijn om het te kunnen kopen.

 
Inloggen
Download de app
Get it on Google Play