10-5  Familiedag
14-5  Bestuursvergadering
21-4-2018
I.v.m. de meivakantie zijn er geen trainingen van maandag 23 april t/m vrijdag 4 mei.  We wensen iedereen een fijne vakantie én Koningsdag! We zien jullie graag weer vanaf maandag 7 mei!
20-4-2018
Beste ouders en jeugdleden,
Binnenkort starten we met de selectietrainingen om onze jeugdleden in het juiste team te kunnen plaatsen. In bijgaand document staat beschreven hoe bij HVM de selectie van nieuwe teams in z’n werk gaat (deze wordt ook nog via de mail gestuurd).  Om een juiste en objectieve selectie te realiseren, heeft de Technische Commissie een procedure opgesteld (in overleg met de KNHB en MB hockeyschool).
6-4-2018
Hallo allemaal!
Ook dit jaar staat de Rabo HVM Familiedag op het programma. Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei a.s., zijn jullie allemaal van harte welkom om er wederom een gezellig, sfeervol, sportief en mooi familiefeest van te maken. In jullie mail hebben jullie een aanmeldingsformulier ontvangen en tevens een formulier met aandachtspunten. Aanmelden kan vanaf nu máár let op: ook dit jaar geldt een maximum van 36 teams
11-4-2018
HockeyVereniging Meerssen bestaat 35 jaar! Dit willen we uiteraard graag samen vieren.
Het is geen 'groot jubileum' maar zeker een reden om er toch gepaste aandacht aan te schenken.