22-2  Carnavalsbal Heiveld Verenigingen & Juduclub Bunde
18-2-2019
In de winterstop zijn de sloten van de toegangspoorten vervangen. De grote poort en het kleine hekje aan het einde van het voet-/fietspad hebben nu hetzelfde slot. Dat betekent ook dat de oude sleutels niet meer werken. Alle trainers die een sleutel hebben van het toegangshek, kunnen een nieuwe sleutel krijgen door de oude in te leveren. Inwisselen kan tijdens kantooruren bij Renders Makelaars: Weert 76 (Poort 1) in Meerssen.
12-2-2019
HVM verwelkomt weer 11 nieuwe scheidsrechters! Niet alleen spelers vanaf de C-jeugd die verplicht hun kaart moeten halen zijn op 28 januari geslaagd voor hun examen. Ook leden met D-leeftijd en ouders/coaches zijn geslaagd.

We feliciteren:
11-2-2019
Prinses Senna Cobben en Adjudant Senna Smeets van de Haverzekskes in Bunde! Beide zijn lid van onze vereniging en spelend in MD2 en MD3! Wij wensen hen samen met prins Yannick een mooie Carnaval toe!
8-2-2019
Beste coaches, trainers,

De veldtrainingen starten op 18 februari en de keeperstrainingen op
maandag 11 maart. Wij vragen iedereen om zo snel mogelijk na de laatste zaalwedstrijden de zaalriempjes weer van de klompen te halen en de veldriempjes om de klompen te doen (!!!) en de zaalhoezen van de legguards te verwijderen.
8-2-2019
Beste keepers, coaches,

Op maandag 11 maart starten de keeperstrainingen volgens onderstaand
schema. De vaste keepers trainen alleen nog maar samen, om zo een mooie trainingsopbouw te bewerkstelligen.

Vaste keepers van JD1 - MD1 - M8E1
3-2-2019
Beste ouder,

We zitten inmiddels midden in het zaalhockeyseizoen, maar wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de MB Hockeyschool lente-trainingen.
29-1-2019
Nog even en dan is het zover, we kunnen weer het veld op! De trainingen zullen vanaf  18 februari  van start gaan voor de teams die klaar zijn in de zaal (MD1, JD1 & ME8-1 gaan nog wat langer door).
6-12-2018
Beste ouder, Afgelopen herfstperiode was weer een groot succes, mede ook vanwege het feit dat David Bernardt, van UTS Bernardt, de leden van HV Meerssen € 50,- van het inschrijfgeld sponsorde was de opkomst meer dan goed. We zijn dan ook blij mede te mogen delen dat   de leden van HV Meerssen ook voor de   MB Hockeyschool lentetrainingen  € 50,- korting  krijgen op het inschrijfbedrag door de