17-1  vergadering communicatiecommissie
19-1  Nieuwjaars Wandeling met Bunde Beweegt
19-1  Nieuwjaars Borrel
Senioren algemene informatie
Vanaf 18 jaar ben je senior lid. Je kunt ervoor kiezen om competitie te spelen of niet.

Ontdekken of hockey iets voor je is? De eerste drie trainingen zijn proeftrainingen, wel eerst aanmelden via het inschrijfformulier op de website. Je wordt dan proeflid en dit verplicht tot niets. Na drie trainingen wordt gevraagd of je lid van HVM wilt worden.

Heb je geen hockey-ervaring, dan kun je instromen bij het Vrijetijdsteam.
Hiervoor is er op de donderdagavond een grote trimgroep actief, die is samengesteld uit onervaren en ervaren hockeyers. Er wordt hier getraind op een niveau waarbij speelplezier voorop staat. Interesse? Kom een keer vrijblijvend meedoen om 20.30 uur.

Wil je meedoen aan de competitie, dan word je afhankelijk van je hockey-ervaring ingedeeld bij een van onze seniorenteams.