22-6  Mini-slotdag
Junioren algemene informatie
AANMELDEN
Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website onder het kopje "lid worden".

Er zijn verschillende jeugdcategorieën bij de junioren.

D JEUGD
Vanaf 10, 11 jaar wordt vervolgd in de D jeugd. Hier wordt in een 11-tal gespeeld op een heel veld met alle geldende hockeyregels. Vanaf de D wordt er 2 keer per week getraind en op de zaterdag competitie gespeeld.

C JEUGD
Vanaf 12, 13 jaar speelt men in de C jeugd. Ook hier wordt er 2 keer per week getraind en op zaterdag competitie gespeeld.

B JEUGD
Vanaf 14, 15 jaar schuift men door naar de B jeugd. Twee keer per week trainen en op zaterdag competitie.

A JEUGD
Vanaf  15, 16 jaar schuift men door naar de oudste juniorcategorie: de A jeugd. Twee keer per week trainen en op zaterdag competitie.

Alle trainingen worden gecoördineerd door een trainingscoördinator en gegeven door trainers die in de hogere teams en senioren teams spelen.

Nieuwe jeugdleden, ouder dan 7 jaar, gaan eerst trainen in de instroomgroep. Ongeveer 8 x. Deze training vindt plaats op WOENSDAG en start 2 x per jaar. De eerstvolgende start in APRIL. Afhankelijk van voortgang en ruimte in de teams gaan ze vervolgens meetrainen bij een team. De spelers/speelsters worden opgesteld in een wedstrijd, als de trainer/coaches en de Technische Commissie het veilig genoeg achten.

Jeugdige talenten worden extra begeleid en zullen eerder doorstromen.

Ontdekken of hockey iets voor je is?
De eerste drie trainingen zijn proeftrainingen, wel eerst aanmelden via het inschrijfformulier op de website. Je wordt dan proeflid en dit verplicht tot niets. Na drie trainingen wordt gevraagd of je lid van HVM wilt worden.