19-6-2018
Er zijn nog gratis kaarten beschikbaar voor de Rabobank Hockey Champions Trophy zaterdag 23 juni in Breda! Nog op zoek naar een leuk teamuitje? Wil je graag het nationaal heren hockeyteam aanmoedigen? Schrijf je dan nog in!
18-6-2018
Beste leden,
Zoals jullie hebben kunnen lezen, heeft HVM dankzij Leonie Debie uit M6E1 150 toegangskaartjes gewonnen voor de Rabobank Hockey Champions Trophy in Breda op zaterdag 23 juni  aanstaande.
17-6-2018
Na een 6-1 overwinning op Oranje-Rood mocht vandaag ook Dames 2 zich ongeslagen kampioen noemen met een doelsaldo van +84!  Van harte gefeliciteerd dames, coaches en trainer!
16-6-2018
Absoluut het vermelden waard... na gelijkspel tegen de collega koploper Weert maar met beter doelsaldo in de onderlinge duels (1-1 eerder thuis en vandaag 2-2 uit in Weert) hebben de meiden van M6E3 het waargemaakt: kampioenen! Jong geleerd.... Proficiat aan alle meiden, coaches, trainers en ouders!
16-6-2018
Op de traditionele slotdag als afsluiting vóór de zomerstop, feliciteren wij M6E1 met het ongeslagen kampioen worden tijdens deze dag. Proficiat meiden, coaches, trainers en ouders!
15-6-2018
Wil jij (blijven) hockeyen, maar past elk weekend een wedstrijd spelen niet in je agenda? Geef je dan nu op voor de avondcompetitie!
7-6-2018
Beste leden! Op zondagavond 17 juni  krijgen jullie de nieuwe teamindeling te horen middels een mail. Vanaf maandag 18 juni  zal er dan één keer in de week getraind worden in de nieuwe teamsamenstelling. De trainingen zulllen doorgaan tot en met vrijdag 6 juli ! In de periode van 18 juni tot en met 6 juli  zal er een voorlopig trainingsschema worden gemaakt. Dit betekent dat jouw trainingstijden kunnen
11-6-2018
HV Meerssen heeft er weer een CS+ scheidsrechter bij! Seven Jonker is onlangs glansrijk geslaagd na het fluiten van een heel goed examen. Seven gaat ook meteen door voor de bondsscheidsrechtersopleiding.  Namens alle teams die door jou zijn gefloten de afgelopen jaren, van harte gefeliciteerd. Heel veel succes, we gaan je volgen!
Arbitragecommissie HV Meerssen
8-6-2018
De Rabobank deed onlangs een oproep om een recept te verzinnen voor een gezonde rustsnack en het recept hiervan te delen om getest te kunnen worden door een jury bestaande uit o.a Carlien Dirkse van den Heuvel (middenvelder bij SCHC international/aanvoerster Oranje-dames) en Robbert Kemperman (middenvelder bij Kampong en international Oranje-heren).
5-6-2018
Kom deze zomer Oranje Heren & Oranje Dames aanmoedigen tijdens de Rabobank Hockey Champions Trophy 2018 in Breda
26-5-2018
Uitnodiging aan jonge, enthousiaste HVM scheidsrechters (+/- 14 tot 18 jaar) voor de Young Umpire Challenge op zaterdag 23 juni a.s. op HC Gooische. Hét event voor jonge scheidsrechters om ze te inspireren en nóg beter te leren fluiten. Sommige deelenemers krijgen daarnaast de kans een wedstrijd te fluiten tijdens de D-kampioenschappen, die tegelijkertijd gespeeld worden.
20-5-2018
Zaterdag 19 mei is officieel de partnerovereenkomst ingegaan tussen Jeugdsportfonds Limburg en Hockey Vereniging Meerssen! Na de hockeyclinic georganiseerd door Heren 1, kon de eerste cheque al overhandigd worden door voorzitter Ron Soeren aan Sjraar Cox, voorzitter van Jeugdsportfonds Limburg. Twee jaar lang zal dit Limburgse goede doel verbonden zijn aan onze club omdat ieder kind moet kunnen sporten!
11-4-2018
HockeyVereniging Meerssen bestaat 35 jaar! Dit willen we uiteraard graag samen vieren.
Het is geen 'groot jubileum' maar zeker een reden om er toch gepaste aandacht aan te schenken.