30-11  WORKSHOP 6x vooruit (voor trainers en coaches)
8-11-2019
Het einde van de eerste seizoenshelft nadert. We willen het seizoen gezellig met zijn allen afsluiten met gratis friet en een drankje.

Vrijdag 15 november zullen we borrelen in het clubhuis vanaf 17:30 met een muziekje en gratis friet.

5-11-2019
Hockey Vereniging Meerssen doet mee aan de Clubactie van Albert Heijn Dijkstra

Vanaf 4 november tot 15 december ontvangen alle klanten bij AH Dijkstra per EU 10,- boodschappen een zetjesmunt. Deze muntjes kunnen in de winkel gedoneerd worden via een koker aan een van de 15 participerende verenigingen in Bunde.
Hoe meer muntjes, hoe meer kans op een (geld)donatie voor onze club!
3-11-2019
Beste ouder,
Ook komend jaar verzorgd de MB Hockeyschool op de maandagen weer kwalitatief hoogwaardige trainingen in de zaal en wel in sporthal "De Papierfabriek" in Meerssen. In groepjes van maximaal 8 kinderen zal er, o.l.v. internationals, hoofdklasse-spelers en gediplomeerde trainers, 8 weken lang intensief getraind gaan worden bij de MB Zaalhockeyschool.
Jeske Delahaye