20-5-2018
Zaterdag 19 mei is officieel de partnerovereenkomst ingegaan tussen Jeugdsportfonds Limburg en Hockey Vereniging Meerssen! Na de hockeyclinic georganiseerd door Heren 1, kon de eerste cheque al overhandigd worden door voorzitter Ron Soeren aan Sjraar Cox, voorzitter van Jeugdsportfonds Limburg. Twee jaar lang zal dit Limburgse goede doel verbonden zijn aan onze club omdat ieder kind moet kunnen sporten!
16-5-2018
Ben jij tussen de 8 en 15 jaar? Schrijf je dan snel in voor de zomerhockeytrainingen bij HockeyVereniging Meerssen!
Wanneer? Maandag 11, 18, 25 juni en 2 juli vinden de trainingen plaats. Van 16:15 tot 17:45 uur of van 17:45 tot 19:15 uur.
Kosten: €140,- voor 4 trainingen
13-5-2018
Beste leden en ouders/verzorgers,

Zoals jullie wellicht weten, gaat op 25 mei de Algemene Verordening Gegevensbescherming in. Dit is een nieuwe privacywetgeving die van kracht is in de hele EU.

4-5-2018

Het einde van de lente-competitie komt alweer langzaam in zicht. We hopen dat jullie allemaal graag bij ons blijven hockeyen, maar mocht dit niet zo zijn, vergeet dan niet om voor 1 juni je opzegging per e-mail te sturen aan [email protected] Je trainer/coach moet je natuurlijk ook inlichten, maar dit geldt niet als formele opzegging.
11-4-2018
HockeyVereniging Meerssen bestaat 35 jaar! Dit willen we uiteraard graag samen vieren.
Het is geen 'groot jubileum' maar zeker een reden om er toch gepaste aandacht aan te schenken.
Fleur Flinkerbusch