22-10  Reguliere ALV
11-10-2019
Wat een fantastische ochtend!
Op woensdagochtend kwamen maarliefst 125 kinderen naar HVM om een ochtend lekker te hockeyen en af te sluiten met heerlijke pannenkoeken. Eigen jeugd, maar ook vriendjes en vriendinnetjes van leden hebben zich fanatiek ingezet tijdens deze ochtend.
Bedankt aan alle vrijwilligers die deze geweldige ochtend mogelijk hebben gemaakt voor de jeugd!
Beste leden,
Sinds de update van het besturingssysteem van iPhones naar iOS13 ondervind onze app problemen en is niet meer vindbaar in de AppStore.
Deze problemen zijn verholpen en de app kan dus weer worden geüpdatet en / of worden gedownload.
11-10-2019
We hebben enkele vragen ontvangen als keeperschool omtrent de aanschaf van strafcornermaskers. Hieronder een uitleg van de visie van de keeperschool en club omtrent de strafcornermaskers.   STRAFCORNER MASKERS:  noodzaak of last? Het wel of niet aanschaffen van maskers is een vraag waar meerdere teams en ouders mee stoeien. Het grote argument om het wel te doen is bij iedereen de ‘veiligheid’ van de lijnstoppers bij een
11-10-2019
Tijdens de herfstvakantie zullen er geen trainingen zijn (van 14 t/m 18 oktober)