25-11  Sinterklaas
17-3  Quiz (E-jeugd)
29-3  AB - toernooi
7-4  Drive-in (C-jeugd)
14-4  Doe RAAR met je HAAR (D-jeugd)
10-5  Familiedag
20-11-2017
Beste HVM’ers, het is buiten behoorlijk fris aan het worden, de maand december staat voor de deur en de laatste wedstrijden zijn in zicht. Dit betekent dat de veldtrainingen gaan stoppen en we met een grote groep de zaal in gaan. De laatste veldtrainingen zullen plaatsvinden op vrijdag 24 november a.s .!
18-11-2017
Vandaag is MD1 kampioen geworden! Bij de laatste wedstrijd tegen Nova, die nog vrij pittig was, werd er gewonnen met een dik verdiende 0-4! Uiteindelijk zijn er 9 wedstrijden gespeeld, 9 gewonnen en een doelsaldo van 99 voor en keepster Pieke kreeg er slechts 4 tegen! Proficiat aan de meiden, coaches, trainers en ouders!
16-11-2017
We krijgen veel vragen en opmerkingen over de gladheid van veld 1. Ook tijdens de ledenvergadering is hier uitgebreid bij stilgestaan. Uiteraard heeft dit ook alle aandacht van het bestuur. Er is met de Gemeente Meerssen en met de aannemer intensief gekeken naar de
bespeelbaarheid van het veld en de maatregelen om deze te verbeteren en de oorzaak zo goed mogelijk te bestrijden.
15-11-2017
Binnen HV Meerssen is de afspraak, al sinds de oprichting, dat alle spelers en speelsters een kaart halen.  Om competitie te spelen zijn scheidsrechters nodig, het is dan ook gewenst dat alle spelers vanaf de B beginnende in de C met de regels opgroeien en het als net zo normaal beschouwen om te fluiten als te gaan trainen. Daarom heeft HV Meerssen ervoor gekozen om jeugd vanaf de C op te roepen voor een cursus. Vanaf de B is het
15-11-2017
Woensdagavond 29 november om 20:00 uur is er een bijeenkomst in het clubhuis met informatie m.b.t. het zaalseizoen. Hierbij worden spelregels maar ook algemene afspraken afgesproken.
10-11-2017
Beste jeugdleden,
deze week zullen wij de teamindelingen voor de zaalcompetitie 2017/2018 bekend maken. De teams zijn samengesteld in overleg met coaches en trainers van de huidige veld teams. Aangezien we te maken hebben gehad met leeftijdscategorieën waar minder zaal -dan veldteams zijn en leefdtijdscategorieën waar meer zaal- dan veldteams, hebben we enigszins moeten puzzelen en schuiven om evenwichtige teams
31-10-2017
Onder het motto 'Keepen is gewoon leuk' stellen we de komende weken steeds iemand voor die bij een juniorenteam in de goal staat, deze week is dat Juul Delahaye keepster MA1!

Wie is Juul?
Mijn naam is Juul Delahaye, ik ben keepster van MA1 waarin ik samen speel met m'n zussen Janne en Jeske. Mijn broertje Joos speelt in de JC1
Juul, wat vind jij zo leuk aan keepen?
21-10-2017
"Wij geloven in mensen en de onbegrensde mogelijkheden van sport om samen te presteren, jezelf te ontwikkelen en om mensen te verbinden."
26-9-2017
Beste HVM-ers, de eerste competitiewedstrijden zitten er alweer op, de kop is er af. Zoals bekend zijn we bezig met het organiseren van het zaalseizoen. Alle leden (ook als je je niet hebt ingeschreven voor de zaal) hebben hierover een mail ontvangen.
Foto album
BH9A2846.jpg