Hoofdsponsor

Complex geopend...
Sponsoren
Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Wedstrijden
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Informatie 

In het seizoen 2013/2014 is er vanuit een tijdelijke denktank een geheel nieuwe sponsoring commissie opgericht. 

Met veel enthousiasme is begonnen aan een mooie klus. Een klus waarvan de resultaten goed zichtbaar zijn als je bij Hockey Vereniging Meerssen bent.

Er is een nieuw sponsorbeleid gemaakt, waarbij de nadruk ligt op sponsoring middels reclame-uitingen langs beide velden. Sponsoring per team behoorde hiermee niet meer tot de mogelijkheden. Zo komt de opbrengst uit de sponsoring terecht bij alle teams en alle leden.

Met de blik op een nieuw veld 1, is er gekozen om de borden langs veld 1 allemaal in dezelfde stijl te laten zijn. 

Daarvoor is er in samenwerking met een gerenommeerd reclamebureau een mooi basisontwerp gemaakt die wij de HVM huisstijl noemen. 
* De namen zijn groot geschreven in het HVM lettertype zodat ze goed te lezen zijn van afstand. 
De logo's staan steeds op dezelfde plaats op het bord. 
* Ieder bord heeft onderin een gekleurde balk met daarin de gegevens van de sponsor.
* De kleur van de balk komt uit het logo van de sponsor. 
De kleurrijke en frisse uitstraling geeft een zeer krachtig geheel. 

Ieder bord wordt door het reclame bureau ontworpen. Daarna maakt het professioneel belettering bedrijf Decoletter het bord.

Al snel bleek dat door de uitstraling van het geheel, de nieuwe borden in huisstijl meer opvallen dan "gewone" reclame borden. Bezoekers zien de borden eerder, praten erover en onthouden daardoor langer wat ze gezien hebben. 


Vanaf de start met de huisstijl kwamen er wekelijks nieuwe borden bij en al snel kon het 10e huisstijl bord langs Veld1 geplaatst worden.

Wist je trouwens dat de samenwerking met Kindervallei een initiatief is dat wordt gestuurd vanuit deze sponsoring commissie? Bij het werven van inkomsten voor onze vereniging wordt onze maatschappelijke verantwoordelijkheid niet uit het oog verloren. Een mooi gebaar! 

We kunnen hulp gebruiken in de sponsorcommissie. Heb je interesse om mee te helpen aan deze mooie klus, meld je aan via onderstaand emailadres.

Ken je daarnaast een bedrijf of iemand die Hockey Vereniging Meerssen een warm hart toedraagt en wil sponsoren? Breng die dan in contact met ons in contact, door te mailen naar: [email protected]