Afsluiting Duurzaamheidsproject

13-5-2019
De nieuwe LED lampen  branden en de zonnepanelen werken. Op het scherm in het clubhuis kun je precies zien hoeveel energie we opwekken en gebruiken. Met andere woorden: het duurzaamheidsproject is klaar!

Samen met de Wethouders Gulikers, Heusschen en Sanders van de Gemeente Meerssen, met Gedeputeerde Koopmans van de Provincie Limburg, met Sportief Opgewekt en natuurlijk met alle aanwezige leden en hun ouders hebben we het project feestelijk afgesloten op 4 mei jl.

Wethouder Jan Gulikers van Accommodatiebeleid noemde HVM een "lichtend voorbeeld" voor de andere verenigingen in Meerssen. "HVM heeft de energiemaatregelen zonder financiƫle hulp van de gemeente gerealiseerd en voert het onderhoud van de gebouwen op de accommodatie zelf uit. Chapeau daarvoor. En tevens een compliment aan de vele vrijwilligers die binnen de vereniging actief zijn."