Facelift en uitbreiding openingstijden Clubhuis: Draag jij je steentje bij?

7-3-2019
Op dit moment krijgt ons clubhuis een facelift! Er wordt geschilderd en nieuwe meubels zijn gekocht. Ook passen we de drankenkaart aan en komt er een menukaart met lekkernijen. Ons clubhuis wordt een gezellige plek die regelmatig open is en waar iedereen graag vertoefd!

Vanaf 18 maart aanstaande zal het clubhuis open zijn op:

Maandag van 16.00 tot 19.00 uur

Woensdag van 15.00 tot 20.00 uur

Donderdag van 21.30 tot 22.30 uur

Vrijdag van 16.00 tot 24.00 uur
Zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur
Zondag op wedstrijddagen van 11.00 tot 17.00 uur

Wij zoeken papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, jongens of meisjes (vanaf 16 jaar) die mee willen draaien in een poule van vrijwilligers om de bar in ons vernieuwde clubhuis te bemannen. Onder het motto ‘vele handen maken licht werk’, maken wij een schema waarin je wordt ingedeeld op het door jou gewenste tijdstip. Wat fijn dat je hierdoor gewoon naar de wedstrijd van je zoon of dochter kunt kijken. Je wordt ingewerkt, zodat je precies weet wat je moet doen en wat er van je wordt verwacht.

Heb je interesse? Dan maak je ons heel blij! We horen graag op welke uren we gebruik kunnen maken van je diensten! Mail naar [email protected] en we nemen snel contact met je op!

Stefanie Borghstijn