11-3  Quiz-avond! [E8+D-jeugd]
1-5  Bestuursvergadering
25-5  RABO HVM FAMILIEDAG
23-2-2017
Met 2 seniorenteams (Dames en Heren 1) en 8 juniorenteams hebben veel leden weer volop gezaalhockeyd.
2 E8 teams hebben drie toernooitjes gespeeld in de regio en vrijwel elke zaterdag hebben de jongste jeugdteams in Moorveld getraind. Dit jaar met echte balken!
Op de dinsdagen zijn de hockeyers van het Aangepast Hockey samen met de Benjamins enthousiast actief geweest in Marsana te Meerssen.
20-2-2017
Tijdens de carnavalsvakantie mogen de teams in overleg met hun trainers en coaches beslissen of ze de trainingen wel of niet laten doorgaan. Communiceer zelf even binnen je team, zodat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen iedereen alvast een hele fijne carnavalsvakantie!

18-2-2017
Vandaag is ook MD3 zaalkampioen geworden van seizoen 2016/2017! Wij feliciteren het hele team, de coaches en trainers met deze super prestatie! Tot zondag 12 maart bij de huldiging om 14.00 uur!
18-2-2017
En nog een zaalkampioen om te feliciteren......MB1!  Meiden, coaches en trainers van harte proficiat met jullie overwinning. Ook jullie zien wij graag op zondag 12 maart bij de huldiging om 14.00 uur!
13-2-2017
Zondag 12 maart a.s. zullen om 14.00 uur bij HVM de zaalkampioenen feestelijk worden gehuldigd! We verwachten uiteraard alle betrokkenen en hun familie hierbij aanwezig.
30-1-2017
Beste HVM'ers,
Het einde van de zaalhockeycompetitie komt langzaamaan in zicht. Nog een paar weekenden met wedstrijden binnen en dan is het weer tijd om lekker naar buiten te gaan en op het veld te gaan trainen voor de tweede helft van de competitie.
20-12-2016
Beste HVM'ers, graag willen wij jullie er op attent maken dat het huidige kledingcontract binnenkort afloopt en wij in gesprek zijn met een aantal aanbieders.
Wij zullen hier eerste kwartaal 2017 op terugkomen!
23-1-2017
Per 1 februari a.s. stopt Ton Coenen na ruim 3 jaar in z'n vrijwillige functie als penningmeester en tevens bestuurslid. Hij draagt deze uitdagende en verantwoordelijke functie tot aan de zomerstop ad interim over aan Bart Loffeld (momenteel ook coach JD1 en keeperstrainer).
Wij zullen op korte termijn Ton bedanken voor z'n inzet en Bart welkom heten.
26-10-2016
Marcel heeft onlangs even tijd vrij gemaakt in z’n drukbezette leven om enkele vragen te beantwoorden zodat ieder HVM’er weet wie hij is en wat hij doet!
Q: Waarom heb je gekozen voor een samenwerking met HVM?
19-10-2016
Na de MB Hockeyschool introductietraining van 31 augustus jl. en een speciale MB Hockeyschool trainingsdag op woensdag 26 oktober a.s. zal in 2017 de MB Hockeyschool van start gaan bij HVM.
Foto album
BH9A2846.jpg