17-10  Algemene Ledenvergadering
26-10  TRAININGSDAG MARCEL BALKESTEIN BIJ HVM
26-9-2016
Marcel heeft onlangs even tijd vrij gemaakt in z’n drukbezette leven om enkele vragen te beantwoorden zodat ieder HVM’er weet wie hij is en wat hij doet!
Q: Waarom heb je gekozen voor een samenwerking met HVM?
21-9-2016
Beste HVM-ers,

op woensdag 26 oktober (herfstvakantie) zal oud international Marcel Balkestein een trainingsdag verzorgen bij HVM. Diverse trainingen, die je techniek super zullen verbeteren, worden in kleine groepjes afgewerkt. Tussendoor wordt een lunch verzorgd. Het duurt van 9.30-16.00 uur.
20-9-2016
Een nieuwe competitie waar Meerssen H1 dit seizoen ook in uitkomt. Reserveer alvast zondag 23 oktober in je agenda!
Meerssen speelt in pool E bij Don Quishoot tegen:
Poule E
1. Don Quishoot
2. Horst
3. Wijchen
4. Meerssen
Voor meer info:  https://hockey.nl/?s=silver+cup
19-9-2016
Onlangs hebben alle leden het verzoek gekregen om te stemmen voor de vrijwilliger van het jaar. Hier is massaal gehoor aan gegeven en het bestuur heeft gisteren tijdens Super Sunday daarom dan ook Sanny Stauder unaniem tot vrijwilliger van het jaar 2016-2017 uitgeroepen.
19-9-2016
Komende week begint Topsport Limburg in samenwerking met oud-international Marcel Balkestein, de Hockey Academie Limburg.
Met deze hockeyacademie wil Topsport Limburg jonge hockeytalenten de mogelijkheid bieden zich in Limburg verder te ontwikkelen. Dit moet leiden tot een hoger niveau van het hockey in Limburg en het doorstromen naar nationale jeugdselecties.
20-7-2016
in de bijlage vinden jullie een uitnodiging voor de introductietraining van de hockeyschool van Marcel Balkenstein (ex-international) op 31 augustus 2016.
Een mooie gelegenheid voor de jeugd om met een paar super trainingen het seizoen te beginnen.

Jeannot Piereij
Foto album