8-5  Bestuursvergadering
17-6  Mini Slotdag
10-7  Bestuursvergadering
22-4-2017
Met trots kunnen het bestuur, de sponsorcommissie en de kledingcommissie eindelijk het nieuwe shirt presenteren. Zoals in de ALV van 13 maart besloten, zullen als gevolg van een contributieverhoging alle leden iedere 2 jaar een nieuw shirt krijgen.  Een shirt dat bij aanvang van het seizoen 2017/2018 beschikbaar moet zijn en de leden dan 2 jaar zullen houden.
22-4-2017
Afgelopen donderdag 20 april heeft het scheidsrechtersexamen plaatsgevonden! Wij kunnen met trots vermelden dat alle B-leeftijd-jeugd nu een kaart heeft! Wij hebben er weer 16 nieuwe scheidsrechters bij. Waaronder 12 2e jaars C die in één keer zijn geslaagd. Graag feliciteren wij: Luthando Biesmans, Meike Geraerts, Siem Geraerts, Liv Honée, Moos van der Hulst, Kim Hunter, Isa Janssen, Fleur Koelman, Danaé Munnecom,
11-4-2017
Namens de Technische Commissie de volgende informatie omtrent trainingen:
Goede Vrijdag 14 april: gewoon training
Paasmaandag 17 april: geen training
Meivakantie maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei: geen training tenzij anders afgesproken met de trainers!
8-4-2017
Al aan de slag met de verkoop van de planten? Goed bezig!! Morgen weer mooi weer, dus ga langs bij familie, buren en vrienden!
!! Let op: bij het verzamelformulier even opletten bij de hangpetunia's. Staan de verkeerde kleuren bij, graag zelf even aanpassen!!
23-1-2017
Per 1 februari a.s. stopt Ton Coenen na ruim 3 jaar in z'n vrijwillige functie als penningmeester en tevens bestuurslid. Hij draagt deze uitdagende en verantwoordelijke functie tot aan de zomerstop ad interim over aan Bart Loffeld (momenteel ook coach JD1 en keeperstrainer).
Wij zullen op korte termijn Ton bedanken voor z'n inzet en Bart welkom heten.
15-4-2017
De 1e HVM "Easter Walk in" was een groot succes.
Ondanks de matige weersomstandigheden wisten 33 kinderen de weg te vinden naar ons sportcomplex voor dit sportief evenement.

Doelstelling van deze "Walk in" is om niet leden kennis te laten maken met hockey en onze gezellig club. Dit alles onder begeleiding van de meiden van Dames 1.
Foto album
BH9A2846.jpg